A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Újra hódít a férfi nyaklánc!

Kétségtelen, hogy a férfiak sem vetik meg az impozáns kiegészítőket, és ismét egyre nagyobb teret hódítanak köreikben is az ékszerek. Sokan előszeretettel nézelődnek a férfi nyaklánc kategóriában, ami nem véletlen, hiszen ma már számtalan verzió érhető el a piacon, így garantáltan megtalálja mindenki a számára ideális darabot. 

Felmerülhet a kérdés, hogy mikor illik nyakláncot viselni. A válasz nagyon könnyű, ugyanis bátran mondhatjuk, hogy minden alkalom lehetőséget teremt arra, hogy megvillantsuk kedvenc ékszerünket. Széles termékpalettánkon biztosan rábukkansz arra a modellre, amely hű társaddá válhat a mindennapokban, de akár üzleti környezetben vagy kiemelt eseményeken is megállja a helyét. 

Érdemes böngészni a Police férfi nyakláncainak kínálatában, ugyanis számos káprázatos darabot vonultatnak fel, amelyek a te gyűjteményedből sem hiányozhatnak.

A legkedveltebb férfi nyaklánc típusok

Ha igazán szemfüles vagy, jó eséllyel felfedezheted, hogy milyen típusú ékszerek dominálnak a férfiaknál, ugyanis a nyakláncok esetében is léteznek favoritok. 

  • Dögcédula: Vagány, lázadó, merész. Ezek a jelzők juthatnak eszünkbe, ha a dögcédulákra gondolunk. Ez a napjainkban is népszerű verzió már az első világháború idején is megjelent, azonban ekkor még azonosításra szolgált, és nem divatos kiegészítőként funkcionált. Ez a fazon az önkifejezés valódi eszköze. A dögcédula felületére gravírozhatunk akár egy jeles dátumot vagy éppen egy fontos idézetet, így száz százalék, hogy nem jön velünk szembe hasonló az utcán.

  • Láncos: A legtöbben ehhez a verzióhoz nyúlnak, és habár egyszerűnek hangzik, rengeteg opció közül válogathatunk. Létezik fűzött, amely ovális láncszemekből áll, továbbá elérhető az úgynevezett curb lánc is, amikor a zárszerkezet és a fűzési technika által lapos marad a nyaklánc. Találkozhatsz Anker, Figaro vagy Wheat névre keresztelt darabokkal is.

  • Medálos: A gondosan kiválasztott medálok abszolút különlegessé tehetik a kiegészítőt, ezért is olyan kelendő. Minden medál más történetet mesélhet el, neked csak az a feladatod, hogy megtaláld azt a modellt, amely valóban tükrözi a személyiséged. Jó páran kabalaként hordják, mert úgy tartják, hogy az érmés nyaklánc szerencsét hoz, a horgonyos pedig stabilitást szimbolizál.

Egy igazi aduász 

A hatalmas kínálatban kihívás rálelni a tökéletes ékszerre. Most hoztunk egy olyan modellt, amely ötvözi az imént említett típusokat és megkoronázhatja a megjelenésedet. Ismerd meg közelebbről a Thomas Sabo Tigrisszem férfi nyakláncot, mely egy roppantul mutatós kiegészítő.

Ez az ékszer remek kombinációja a különböző stílusoknak. Részben barna színű tigrisszemgyöngyök alkotják, melyeket egy méretes csatt kapcsol össze a 925 Sterling ezüstből készült láncszemekkel. Ez nem az a darab, amelyet az inged alá rejtesz, kialakításának köszönhetően mindenképp figyelmet érdemel, és a környezeted is csodájára jár majd.

Hogyan válaszd ki a megfelelő modellt?

Pár tényezőt célszerű megfontolni, mielőtt egy újdonsült férfi nyaklánc kerül a birtokodba. A legfontosabb maga a méret, hiszen az egyes típusok eltérő paraméterekkel rendelkeznek.

A legtöbb esetben az átlagos hossz 50 cm. Ezzel a mérettel a lánc a szegycsont és az ing két felső gombja között helyezkedik el, ezért csak minimálisan látszik ki a felső alól. Ha medált is szeretnél, akkor javasolt az 55-63 cm közé eső tartományt belőni. 

Arról se feledkezz meg, hogy milyen egyéb kiegészítőkkel szeretnéd párosítani, hiszen ezek szintén nagyban befolyásolhatják a stílust és az összképet. Ha segítségre szorulsz a döntést illetően, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartalomhoz tartozó címkék: nyaklánc férfi nyaklánc