A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Michael Kors karkötők

Rendezés:
Azonnal szállítható
48.900 Ft 29.340 Ft
Azonnal szállítható
48.900 Ft 29.340 Ft
Azonnal szállítható
48.900 Ft 29.340 Ft
Azonnal szállítható
33.900 Ft 20.340 Ft
Azonnal szállítható
45.900 Ft 27.540 Ft
Azonnal szállítható
30.900 Ft 18.540 Ft
Azonnal szállítható
38.900 Ft 23.340 Ft
Azonnal szállítható
48.900 Ft 29.340 Ft

A Michael Kors karkötő olyan ékremek, mely sportos eleganciát és egyszerű letisztultságot nyújt át neked - csuklódra szabott módon. A tervező kalandos történetét, és három évtizede stabilan képviselt divatirányzatát alapul véve ebben nincsen semmi meglepő. Mennyire ismered Michael Kors élettörténetét? Ez csak annyiban releváns kérdés, hogy az a stílus, ami ma eggyé vált Kors nevével évtizedek alatt, komoly megalapozottsággal fejlődött ki. A modellként dolgozó fiatal gyermek beleunt a reklámok világába és úgy döntött megvalósítja az álmát. Kitalálod mi volt az? Természetesen a divattervezés. Extrém mégis nagyon is szimpatikus elképzelései azonnal a csúcsra repítették. Ma már a hírességek sorban állnak azért, hogy a Kors megtestesítette trend képviselői lehessenek. Az adományozásban élen járó tervező több albrandet is létrehozott, így aztán a megfizethetőbb termékek piacra dobásával ténylegesen bekebelezte a világot. A ruhák után sorban jelentek meg a különböző kiegészítők: órák, ékszerek, melyek ugyanazt a laza tudatosságot jelenítik meg, mint a ruhaköltemények.

Ha olyan ékremekre vágysz, mely a hétköznapok sodrásában ugyanolyan sikerrel és természetességgel hordható, mint az alkalmak fényárban úszó extra pillanataiban, akkor jó helyen jársz. Kors valami olyasmit próbál üzenni, hogyha rátalálsz a stílusodra ékeiben, akkor azt bátran és szabadon képviselheted életed bármely területén. Miért ne viselhetnéd ugyanazt a karkötőt a munkahelyeden és este, egy színpompás ünnepi vacsorán? Ha az éked rendelkezik azzal a kisugárzással, mely magával ragadja a tekinteteket, akkor ténylegesen helyzettől és helyszíntől függően megállja a helyét. Ehhez csak egyetlen dologra van szükséged: a döntésedet szíved hangjára hallgatva kell meghoznod. Ha ugyanis olyan ékkel gazdagítod életedet, mely szinte téged testesít meg, akkor egy örök jolly jokerrel ajándékozhatod meg magadat. A Michael Kors karkötő a csuklódra szabott egyediség! Az egyéniséged akkor teljesedhet ki, ha az egyediséget szem - és persze csukló - előtt tartva extra, mégis letisztultan nagyszerű ékremeket preferálsz. Így ugyanis egyetlen jó elhatározással olyan kiegészítővel válhatsz többé, mely pozitívan befolyásolhatja a kisugárzásodat.