A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Kisfiú karórák

A gyerekek a szülőkre szeretnének hasonlítani, ezért mindenképpen válassz egyet a kisfiú órák közül a fiad számára. Hidd el, hatalmas örömet fogsz tudni ezzel okozni neki, hiszen ezután ő is minden reggel felteheti a csuklójára, éppen úgy, mint a szülei.

A kisfiúk sok mindenért rajonganak, főleg akkor, amikor még ovisok vagy kisiskolások, ezt nyugodtan figyelembe veheted a vekker kiválasztása során, mivel sokféle figurával találsz ketyegőket az oldalunkon. Emellett pedig válogass a kedvenc színei közül, így biztosan el fogod nyerni a tetszését a kiválasztott karórával!

Rendezés:

Lorus gyerek óra - RRX37JX9 - Kids

Azonnal szállítható
11.900 Ft

Lorus gyerek óra - RRX39JX9- Kids

Azonnal szállítható
11.900 Ft

Lorus gyerek óra - RRX45JX9 - Kids

Azonnal szállítható
13.700 Ft

Disney kisfiú óra - BAT9152 - Batman

Azonnal szállítható
14.990 Ft

Disney kisfiú óra - MK1195 - Mickey

Azonnal szállítható
14.990 Ft

Disney kisfiú óra - SPD9048 - Spider-Man

Azonnal szállítható
14.990 Ft

Lorus kisfiú óra - RRX43HX9 - Kids

Azonnal szállítható
13.100 Ft

Lorus kisfiú óra - RRX45HX9 - Kids

Központi készleten
13.100 Ft

Lorus kisfiú óra - RRX47HX9 - Kids

Azonnal szállítható
13.100 Ft

A kiváló minőségű, változatos gyerek órák különböznek a felnőtt változatoktól, ezért mindenképpen ezek közül válogass, ha gyermek részére keresel időmérő eszközt. A felnőtt órák ugyanis nagyobb tokmérettel, szélesebb és hosszabb szíjjal rendelkeznek, ez pedig kényelmetlen lehet a vékony kis csuklók számára. Mindemellett a súlyuk is nagyobb, így meglehet, hogy megterheli és zavarja a lurkót a nap során. A gyerekórák azonban figyelembe veszik a kicsik igényeit, ezáltal pedig ideálisak lesznek a számukra.

Milyen márkák közül válogathatsz kisfiú órák terén?

Figyeltünk arra, hogy csakis minőségi ketyegőket kínáljunk a vásárlóink számára, ez igaz a felnőtt és a gyerek verziókra is. Nincs nagyobb csalódás annál, ha egy ajándékba kapott vekker nem működik megfelelően, megáll, vagy rosszul jár. Ekkor könnyen lesz az örömből üröm, ezt a lehetőséget pedig, főleg a gyerkőcök esetében teljes mértékben ki kell zárni!

Ha nálunk veszed meg a kicsinek az új óráját, akkor biztos lehetsz benne, hogy az jól fog működni, így nem okoz csalódást, csak boldogságot!

A Flik-Flak órák

A svájci Swatch csoport alkotta meg ezeket a vicces, vagány és menő gyerekórákat, amiket az ovisok és a kisiskolások számára ajánlunk. 30-34 mm-es tokátmérőjével, textil szíjával kényelmes viselet a kicsik számára, a svájci kvarc szerkezet pedig megbízhatóan teszi a dolgát. 

A fiad imádja a dinoszauruszokat? Talán űrhajós szeretne lenni? Vagy kedvenc meséje a Katicabogár és a fekete macska kalandjai? Akkor máris megtaláltad a hozzá illő órát! A Flik-Flak vidámságot hoz akkor is, ha szomorkodik, elég rápillantani a színes ketyegőkre, és azonnal elillan minden bánat!

Lorus a telitalálat!

A legnagyobb választékot a Lorusból találod nálunk, a Seiko által létrehozott márka ugyanis kifejezett figyelmet szentel a fiatalabb korosztálynak. Az egészen kicsiknek jópofa figurákkal kedveskedik, a kamaszokat pedig változatos színvilágával csábítja magához. Bármilyen formát vagy színt kedvel a lurkó, a Lorusok között meg fogod találni!

Ráadásul ezek a ketyegők vízállók is, ezért nem szükséges levennie akkor sem, ha uszodába mennek, így biztos, hogy nem fogja elhagyni. Az árak pedig magukért beszélnek, rendkívül olcsón szerezhetsz egy japán Seiko szerkezettel szerelt kiváló modellt!

Okosórát is vásárolhatsz!

Ha te is okosórát hordasz, akkor lehet, hogy a gyermeked is erre vágyik. A felnőtteknek készült sport- és okosórák még nem valók nekik, azonban az Ice-Watch gyerek okosóráját kifejezetten számukra fejlesztették ki! Tud mindent, amit kell, lépésszámláló, pulzus-, kalória- és alvásfigyelő, bluetooth kapcsolat, sportfunkciók és még rengeteg más extra vár a gyermekedre. A kényelmes szilikon szíj pedig egész napra komfortos viseletet biztosít.

A Casio gyerekórája

A Casio is kínál fiataloknak készült strapabíró karórát, ami műanyagból készült, kvarc működésű analóg időmérő, a tokátmérője pedig 35 mm. Ezt a modellt tiniknek ajánljuk.

A Disney sem maradhat ki!

Végül pedig szeretnénk bemutatni a Disney kisfiú óráját, melynek számlapját Mickey egér díszíti. Ez a Disney Kids óra edzett kristályüvegének köszönhetően ellenálló, szilikonszíja pedig rendkívül komfortos viseletet nyújt.

Amint látod, bőven akad választék, döntsd el te, aki a fiadat a legjobban ismeri, hogy melyik szerezne neki nagyobb örömöt!