A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Okosórák

Ebben a termékkategóriában a kínálatunkban elérhető okosórák kerülnek bemutatásra. Az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert ez a kiegészítő, és egyre több vásárló szeretne megismerkedni az órákban rejlő lehetőségekkel és funkciókkal.

Az egyik legkedveltebb tulajdonsága ezeknek a vekkereknek, hogy rengeteg információ követhető nyomon a készülékben, mégis igazán divatos és esztétikus kivitelezésű darabokról van szó. Egy okosóra teljesen más életérzést közvetít, mint a klasszikus karórák. Az autentikus ketyegők mellett érdemes beruházni egy okos verzióra is, hogy élvezhessük számtalan előnyét!

Rendezés:

Ice-Watch Smart 2.0 okosóra - 023331

Azonnal szállítható
39.900 Ft

Ice-Watch Smart 2.0 okosóra - 023066

Azonnal szállítható
39.900 Ft

Ice-Watch Smart 2.0 okosóra - 022535

Azonnal szállítható
39.900 Ft

Ice-Watch Smart 2.0 okosóra - 022536

Azonnal szállítható
39.900 Ft

Ice-Watch Smart 2.0 okosóra - 022537

Azonnal szállítható
39.900 Ft

Ice-Watch Smart 2.0 okosóra - 022538

Azonnal szállítható
39.900 Ft

A divattrendek folyamatosan változnak, és amikor ez a jelenség még technológiai újításokkal is párosul, igazán szemfülesnek kell lenni, hogy lépést tarthassunk. Az okosórák megjelenése olyan körülményeknek adott teret, amelyeket a korábbiakban talán csak sci-fi filmekben láthattunk. 

A debütálás után rengeteg ember figyelmét felkeltették. Azt tapasztalhatjuk a piacon, hogy a nagy áttörés 2014 után következett be, viszont a fejlesztők fantáziáját már jóval hamarabb megmozgatta ez a téma, és sorra kerültek elő a különféle prototípusok. Rendkívül populárissá váltak, és abszolút növekvő tendenciát mutat az okosórák iránti érdeklődés. Görgess tovább, hogy te is megismerkedhess a lenyűgöző modellekkel!

Mit tudnak az okosórák?

Alkalmasak a pontos időmérésre, ezen felül pedig az elképesztő és látványos dizájnnak köszönhetően a megjelenésünket illetően is megadják azt a pluszt, amelyet a kiegészítőinkben keresünk. Öltöztetnek, valamint egységesebbé teszik az összhatást.

A legtöbb okosóra önmagában is megállja a helyét, viszont még több előnyét tudjuk kihasználni, ha a kompatibilis alkalmazásokat telepítjük okostelefonunkra. A készülékek összekapcsolása által a telefon érintése nélkül bonyolíthatjuk le a hívást, értesítést kaphatunk az üzenetekről, vagy az óra kijelzőjén navigálhatunk a zenei lejátszási listánkon.

Nézelődj te is az okosórák között, vagy tekintsd meg többi karóránkat, és találd meg a számodra legszimpatikusabb darabot!

Egy okosórára tekinthetsz az edzőpartneredként, hiszen követi a lépésszámaidat, monitorozza az elégetett kalóriákat és a sporttevékenységeket. Továbbá figyeli az alvás ritmusát és minőségét, a stressz-szintet, illetve alkalmazhatod a stoppert vagy az ébresztőórát is.

A legnépszerűbb okosóra modellek

A termékpalettánkon fellelhető Garmin modellek méltán szerepelnek kiemelt helyen az okosórák listáján. Ha az intelligens kütyükre gondolunk, hajlamosak lehetünk azt hinni, hogy csak robusztus vagy sportos jellegű vekkereket találhatunk az üzletekben. 

A Garmin okosórák az esztétikai kívánságainkat is kielégítik, gyakorlatilag észre sem lehet venni, hogy nem egy standard karórát viselünk. Számtalan kivitelezésből és dizájnból választhatunk nők és férfiak részére egyaránt. Megtalálod a tökéletes ketyegőt, ha kifinomultabb, elegánsabb darabra vágysz, de akkor is jó helyen jársz, ha sportoláshoz keresed az ideális társat.

Így szerezd be legújabb ketyegőd!

Ezen az oldalon az okosórák széles tárháza vár rád. Ahhoz, hogy egyszerűsítsd és felgyorsítsd a keresést, használd a bal oldali sávban látható szűrési funkciókat! Pipáld ki az általad preferált márkát és árkategóriát. Dönts bátran az okosóra színéről, a szíj anyagáról vagy a tok formájáról. 

Ezek a paraméterek segítenek egyénre szabni a böngészést, hogy biztosan rálelj a hozzád illő ketyegőre! Kattints a legjobban tetsző modellre, helyezd a kosárba, és várj a futárok érkezésére. Kezdd a szezont egy új okosórával, amellyel tündökölhetsz minden helyzetben!