A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Thomas Sabo férfi órák

Rendezés:

Egy szép órát keresel magadnak, ami nem esik szét egy egy hetes viselés után, vagy színeződik el a silány minőségű alapanyagnak köszönhetően? Vagy ajándékba kutakodsz, s szeretnél egy minőségi, megbízható darabot átkötni masnival? Jó hírünk, hogy ha az utóbbi kategóriába tartozol, a masnira nem biztos, hogy szükséged van, ügyesen hozzánk jöttél a Velekey Ékszervilág webáruházába, ahol minden egyes Thomas Sabo óránk különleges díszcsomagolásban érkezik meg hozzád! Amit az óránkról tudnod kell, hogy könnyebben választhass: a márka filozófiája szerint csak és kizárólag a tökéletes minőséggel hajlandóak megelégedni, s ezt nyújtják az eleganciával és esztétikus kinézettel párosítva a vásárlóiknak is.

Minden egyes órájuk japán óraszerkezettel ketyeg, az óralapra pedig minerál edzett kristályüveglap kerül, védve az esetleges sérülésektől. A szerkezethez kapcsolódó szíjak anyaga változatos: a kerámia szíjaktól kezdve a nemesacélon át a bőr szíjakig minden megtalálható kínálatunkban, Neked csak az a dolgod, hogy megálmodd, mit is szeretnél nap mint nap a csuklódon viselni, ezt követően pedig a webáruházunkban a  megfelelő színre kattintani! S ha már itt vagy, ne csak magad lepd meg egy különleges Thomas Sabo termékkel, hanem nézz körbe a szeretteidnek is megtalálva a hozzájuk leginkább illő darabot (vagy fordítva), hiszen a Velekey Ékszervilágnál a karkötőktől, nyakláncoktól, gyűrűktől, óráktól kezdődően mindent megtalálsz az apróbb charmok, gyöngyök, függők, medálokig, csak győzd tekerni az egeredet!