A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Karácsonyi szállítás & csere

MIKOR KAPOM MEG A RENDELÉSEM? KARÁCSONYI SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK


A karácsony előtti megrendelések esetében a szállítási idő a futárszolgálatok esetén eltérhet. Emiatt javasoljuk hogy mielőbb válassza ki a megfelelő ajándékot, nem érdemes halogatni.

Szállítási idő:
GLS házhozszállítás 1-2 munkanap
MPL csomagautomata: 1-2 munkanap
MPL postán maradó & Posta pont: 1-2 munkanap

Készlet információ:
Azonnal szállítható termékek: 1-2 munkanap
Központi készleten levő termék: 5-7 munkanap
 
Házhozszállítás esetén a december 21. 12:00-ig leadott megrendelés megérkezik Karácsony előtt.
A december 21. 12:00 után leadott rendelések esetében nem tudjuk garantálni azt, hogy a karácsonyfa alá kerül a kiszemelt ajándék.

 
NEM LETT MEGFELELŐ A VÁLASZTOTT TERMÉK? KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK CSERÉJE, VISSZAKÜLDÉSE

 
Mivel karácsonyi vásárlások túlnyomó részben ajándékként funkcionálnak, emiatt ezen termékek csere illetve a vásárlástól való elállás időtartama meghosszabbodik
Kérjük, hogy a cserét jelezze felénk e-mailben (info@velekey-ekszervilag.hu) december 31-ig így a terméket január 10-ig tudjuk cserélni.
 
 Nem lett megfelelő a nagy gonddal kiválasztott karácsonyi ajándék, vagy csak nem megfelelő annak mérete? Nem kell aggódnia, december 31.-ig ráér jelezni felénk ezen problémáját.
Amennyiben üzletünkben vásárolt karácsonyi ajándékot, akkor 2022. január 10-ig illetve ha webáruházunkban akkor 2022. január 10-ig tudjuk azt cserélni.

Üzletben történő vásárlás esetén:
Üzleteink valamelyikébe (Szombathely Fő tér 25, Hévíz Rákóczi u.10) kell visszavinni a nem megfelelő terméket. A cseréhez szükséges lesz vásárlást igazoló blokk, garancialevél, csomagolás valamint a hordatlan sérülésmentes állapotú termék. 

Webáruházban történő vásárlás esetén:
Webáruházunkban történő vásárlás esetén a Velekey Ékszervilág 9700 Szombathely Fő tér 25. címünkre juttassa vissza a nem megfelelő terméket. A cseréhez szükséges lesz vásárlást igazoló blokk / számla, garancialevél, csomagolás valamint a hordatlan sérülésmentes állapotú termék. Abban az esetben ha cserélni szeretné a terméket, a csomagba tüntesse fel milyen termékre kívánja cserélni azt. Abban az esetben ha elállna a vásárlástól és pénz visszatérítését kérné, akkor a megrendelés mellékletében kapott elállási nyilatkozatot kitöltve küldje vissza részünkre.
Amennyiben a terméket visszaküldeni, fontos hogy ne utánvéttel küldje, azt nem áll módunkban átvenni, ebben az esetben a csomag átvételét megtagadjuk. Amennyiben a választott termék drágább, abban az esetben a különbözetet a kiszállítás során tudja fizetni, abban az esetben ha olcsóbb terméket választott jóváírjuk a különbözetet vagy visszautaljuk azt.


Köszönjük megértésüket.

BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!