A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Ékszertartók

Rendezés:

Az ékszertartó praktikus kiegészítő, aminek a közbenjárásával az ékeidet áttekinthető rendben tárolhatod. A doboz jelentősége mindaddig nem tűnik érdemlegesnek, amíg nincsen túl sok belehelyezendő értéked. Ám, amint megszaporodik a charmok száma, és felsorakoznak a gyűrűk, nyakláncok vagy karkötők, máris változik a helyzet. Egyesével is dobozolhatod ezeket, ám így az átláthatóságtól el kell búcsúznod, ami nem túlságosan pozitív forgatókönyv. Többek között azért, mert az öltözködésnél hihetetlenül sok időt veszíthetsz el, ha a dobozokkal bíbelődsz. Az ugyanis esélytelen, hogy mindegyikről megjegyezd, melyik ékremeked lakásául szolgál. Ráadásul az ékszertartó nem pusztán a praktikuma miatt pazar döntés. A biztonságos tárolás is maximális eredményességgel megoldható a segítségével. A belső kialakítása pontosan az ékek épségének megőrzését szolgálja. Hiszen egy fülbevalót vagy egy medált nem elegendő megvenni, viselni. Gondoskodni is kell ezekről, mégpedig megfelelő tárolási környezet biztosításával. Kár lenne tagadni, hogy a tartó tökéletes ajándék.

A megjelenése, függetlenül attól, hogy melyik típusra voksolsz, vonzó, bájos, letisztult, mégis erőteljes. Egyszerre. Amikor valaki rápillant azonnal tudja, kincses ládikáról van szó. A tálcákon kényelmesen elhelyezhetőek a kollekciók tagjai, olyan távolságra egymástól, ahogy az a leginkább praktikus. Azzal, hogy egyetlen másodperc alatt felmérheted az ékszereidet, átnézheted a “kínálatot”, felgyorsíthatod a készülődés folyamatát. Az ugyanis nyilvánvalóan nem mindegy, hogy egy-egy ruhaszetthez milyen ékszert öltesz fel. Viszont a hosszadalmas öltözködés fáradalmait könnyedén száműzheted azáltal, hogy az ékszertartó tálcán kínálja Számodra az ékszertestbe bújt kiegészítőket. A készletünkben szereplő színpompás alternatívák egyaránt prémiumminőséget képviselnek. A külső és belső kialakításuk, a megmunkáltságuk kétséget sem hagy afelől, hogy ezek a termékek önmagukban is komoly értéket testesítenek meg. Az ékszertartó különböző méretekben is megvásárolható. Így aztán függetlenül attól, hogy mekkora létszámú az otthoni ékgyűjteményed, a legújabb szerzeményedben komfortosan elhelyezhetsz mindent.