A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Bering

Hogy mit érezhetsz, amikor rápillantasz egy Bering ékszerre? Pontosan azt, amit René Kaerskow érzett, amikor ejtőernyős ugrást végzett az Északi-sark felett! El tudod képzelni a sarki fények szikrázó színkavalkádját, ahogy a lemenő nap megvilágítja a horizontot?

Annak érdekében, hogy te is átéld ezt a csodálatos élményt, létrehozta a Bering márkát, amelyben az ugrás során érzett benyomásait láthatod viszont. Akár órát vásárolsz, akár más ékszert, a színek, a színátmenetek, a formák és a kidolgozás téged is el fognak kápráztatni. Vesd bele magad az élménybe, és kattints a márka ékeire!

Rendezés:

A webshopunkban igyekszünk a legjobb és legnépszerűbb márkákat felvonultatni, méltán foglal helyet ezek között a Bering. Csodálatos női órák, lenyűgöző férfi órák, csillogó fülbevalók és formabontó gyűrűk várják, hogy kosárba tedd őket, és élvezd ennek a fiatal dán márkának a korszakalkotó megjelenését. Ha a te világod a formák terén a minimalizmus, a színek tekintetében azonban a maximalizmus, akkor jó helyen jársz, maradj velünk, és élvezd a válogatást!

Bering férfi órák

Aki imádja a skandináv minimalista stílust, az nehezen fog tudni elszakadni ettől az oldaltól. Egyszerű, letisztult stílusú modellek várják, hogy rájuk kattints, ezek külön előnye, hogy szinte bármilyen öltözékhez tökéletesen passzolnak. A számlap színében visszaköszön az óceán kékje, az éj sötétje, a gyönyörű zöld, az elegáns szürke vagy a mindenhez illő fehér. 

A vekkerek eleganciájáról továbbá a nemesacél vagy a bőrszíj is gondoskodik, mely a számlaphoz illő színben egészíti ki ezeknek a kiváló ketyegőknek a megjelenését. A pontosságról a japán kvarc szerkezet, a strapabíróságról az edzett kristályüveg gondoskodik.

Bering női órák

Jöhet a színek élvezete? A Bering női órák ugyanis annyira mutatósak, olyan színesek és különlegesek, hogy minden egyes modellnél feljajdulhatunk a gyönyörűségtől. Itt valóban úgy érezhetjük magunkat, mintha az északi fényt csodálnánk, és nem bírjuk levenni a szemünket ezekről a lélegzetelállító modellekről. 

A letisztult formavilág, a minimalista számlap jellemzője az indexektől való mentesség, vagy azok kristályokkal való jelzése. Kerek vagy négyzet alakú tok is választható, és a nemesacél és bőrszíj mellett megjelenik a ma oly divatos kerámia is. Ezek a vekkerek bármilyen alkalomra felvehetők, a legnehezebb feladatunk az, hogy kiválasszuk közülük azt az egyet, amit ma fogunk megvásárolni.

Bering fülbevaló, nyaklánc, karkötő

Elegáns és modern kiegészítőket keresel? A Bering pontosan ezt az érzést fogja nyújtani számodra. Természetesen a minőség miatt sem kell aggódnod, hiszen a márka a legjobb alapanyagokat használja az ékszerek elkészítésére. A nemesacél, a titánium, a Swarovski kristály vagy a színes kerámia remekül kiállja az idők próbáját, ezért a megvásárolt ékszer hosszú ideig fog ragyogni rajtad. A fülbevalókból beszúrós és kapcsos változatokat találsz, de bővelkedünk nyakláncokban és karkötőkben is.

Bering gyűrűk

Ezek az ékszerek távol állnak mindentől, ami unalmas és átlagos, ezért, ha ki szeretnél tűnni a szürke tömegből, akkor itt a lehetőség rá! Ezek a nemesacélból készült gyönyörűségek színesek, extrémek és csillogóak, ezt pedig a kristályoknak és a tűzzománcnak köszönhetik, amelyek színt visznek az ékek életébe, ezáltal a tiédbe is. 

A gyűrű szettek érdekessége, hogy több részből állnak és variálhatóak, ezáltal te döntheted el, hogy milyen összeállításban viseled őket. Az alapgyűrűk háromféle színben arany, rozé és ezüstszínben kaphatók, a rátehető kiegészítők pedig különféle színekből és textúrákból állnak. Állítsd össze a gyűrűdet a saját elképzelésed szerint, és tündökölj benne egész nap!