A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Házhozszállítás

INGYENES kiszállítás Magyarország területén belül, 10.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Webáruházunk két logisztikai vállalattal áll szerződésben, így biztosítjuk az Ön számára legidálisabb szállítási módot.

Partnereink: GLS: General Logistics Systems Hungary Hungary Csomag - Logisztikai Kft. valamint MPL: Magyar Posta Logisztika Zrt.

FIGYELEM: A karácsonyi megnövekedett rendelésszámok miatt, rendeléseink jelenleg 3-4 munkanap alatt kerülnek kiszállításra.

Szállítási idő:

  • GLS: 1 munkanap
  • MPL: 1 munkanap

Szállítási költségek Magyarország területén:

  • 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES
  • 10.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.500 Ft

Szállítási költségek külföldre:

Külföldi szállítás esetén is garantáljuk legkedvezőbb szállítási költséget, ehhez kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Fizetési módok:

  • Házhoz kézbesítés: Előre utalás, Bannkártyás fizetés, Utánvét készpénzzel, Utánvét bakkártyával
  • Átvevő pontra kézbesítés: Előre utalás, Bannkártyás fizetés, Utánvét készpénzzel, Utánvét bakkártyával
  • Csomautómatába kézbesítés: Előre utalás, Bannkártyás fizetés, Utánvét készpénzzel, Utánvét bakkártyával

Szállítási módok:

Házhoz kézbesítés

Magyarországon ez a legelterjettebb, legtöbb vásárló által választott szállítási mód. A rendeléskor megadott szállítási címre küldjük a csomagot, melyet a futárszolgálat (GLS, MPL) ezen címre kézbesít. A szállíási cím akár munkahelyi cím is lehet, ez esetben érdemes feltüntetni az munkaidőt, hogy a futár ezen időszak alatt érkezzen. Kézbesítés 8-17 óra között történik, felár ellenében van lehetőség délelőtti vagy délutáni kézbesítésre is.

Átvevő pontra való kézbesítés

A mai rohanó világban sokak számára nem kivitelezhető, hogy otthon várja futárszolgálat munkatársát. Számunkra ez sem okoz problámát, ugyanis Magyarország területén többszáz átvételi pontra tudjuk kézbesíteni a csomagját. Ezáltal biztos lehet benne, hogy a vonzáskörzetében található olyan átvevőpont ahol kényelmesen átveheti a nálunk vásárolt csodás terméket.

  • MPL átvevő pontok: Link
  • Posta átvevő pontok: Link

Csomagautómatába való kézbesítés

Bankautomaták, jegyautomaták, csokiautomaták... a világ egyre kényelmesebbé válik. Ennek okán az MPL az ország több tucat pontján, városok forgalmas helyein korszerű Csomagautomatákat helyezett ki. A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre.

  • MPL csomagautómaták listája: Link