A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Pandora

A Pandora egy olyan fiatal márka, ami pillantok alatt meghódította a női szíveket, ezt pedig gyönyörű és változatos ékszereinek köszönheti. Mindenki szeretne egy Pandorát, és az is biztos, hogy minden korosztálynak remekül állnak ezek a fülbevalók, nyakláncok, charmok, gyűrűk és karkötők.

A márka mindig piacra dob egy-egy újabb modellt, ezért érdemes gyakran visszatérni az oldalunkra és átnézni az aktuális választékot. Nem csupán a megszokott kollekciók kínálata bővül, de új és izgalmas együttműködések keretében egyedi kollekciók is születnek, ezért célszerű szemmel tartani a kínálatot. Kellemes böngészést!

Pandora ékszer

Rendezés:

A Pandora alapkollekciói a “Me”, a “Moments” és a “Reflexion” külön kategóriát kaptak, így könnyen kereshetsz olyan kiegészítőket, melyek ezekkel az ékszercsaládokkal kompatibilisek. Ezenkívül az ékszertípusokra is rákereshetsz, így például kattinthatsz a Pandora charmokra, a biztonsági láncokra, függőkre, fülbevalókra, gyűrűkre, karkötőkre, klipekre, medálokra, nyakláncokra és spacerekre, ha ezeket szeretnéd megvásárolni.

A “Me” kollekció

A “Me” lefedi a teljes ékszervariánst, így mindenféle ék található benne. Jellemzője a gyönyörű színek használata, az izgalmas formák, színkombinációk és az extravagancia. Gyakran használ színes köveket és arany futtatást, ezzel változatos és lenyűgöző charmok, fülbevalók, gyűrűk, függők születtek.

A “Moments” kollekció

Bár imádja a színeket, a rozét, a kéket, a rózsaszínt, ezeket önállóan használja, nem kombinálja egymással, mint a “Me”. Éppen ezért visszafogottabb, nyugodtabb kollekcióról beszélhetünk. Jellemző az ezüst és a cirkónia, bámulatos, aprólékosan kidolgozott formák és meghökkentő figurák várnak.

A “Reflexion” kollekció

Ha elegáns, alkalmi Pandorát szeretnél, akkor ez a kollekció neked szól! Karkötőkkel, charmokkal és klipekkel találkozhatsz, melyeket akár egy estélyi ruhával is viselhetsz.

Pandora charmok

Közel 500-féle különböző charm és függő charm van a kínálatunkban, ezért gyakorlatilag kizárt, hogy ne találd meg kedvenceidet. A charmokkal egyedivé teheted a láncaidat, hiszen olyan kombinációkkal díszítheted, ami kizárólag téged jellemez. 

Függők

A függő charm egy kis karikán lóg, így az alakzat önálló. Számtalan változatot találsz az oldalunkon, és ezekből nagyon sokat rá tudsz tenni akár egyszerre is a láncodra.

Biztonsági láncok

A biztonsági láncok szerepe az, hogy a lánc kinyitásakor a rajta lévő medál, charm, függő ne essen le róla. Ezek a kiegészítők azonban önmagukban is éknek tekinthetők, ezáltal feldobják, különlegessé teszik a lánc megjelenését.

Fülbevalók

Sikkesek, színesek, kövekkel díszítettek, remekül kiegészítik a láncokat, gyűrűket és kiváló áron kaphatók. Akár a sportos stílust szereted, akár az extravagancia a te világod, itt megtalálod a hozzád illő fülbevalót.

Gyűrűk

Egyedi formatervezés, lebilincselő színvilág, széles kínálat jellemzi a Pandora gyűrűk kavalkádját, így, ha szeretnél kitűnni a tömegből, az átlagból, akkor máris kezdheted a keresgélést!

Karkötők, nyakláncok, medálok

Az alapkollekciók jelennek meg hatalmas választékban, melyek önmagukban is megállják a helyüket, de charmokkal, függőkkel, medálokkal feldobva még egyedibbé varázsolhatók.

Klipek

A klipek gyönyörűek és figyelemfelkeltőek, céljuk pedig, hogy megakadályozzák azt, hogy a menet nélküli charmok elcsúszkáljanak a láncon.

Spacerek

Ezek az apró ékek kisebbek a charmoknál, játékossá és unikálissá, valamint csak rád jellemzővé teszik a láncot.

Bármilyen Pandora ékszert keresel, hatalmas választékunkban meg fogod találni! Böngéssz, keresgélj, és ha rábukkantál, akkor tedd a kosárba és már küldjük is neked!

Amikor sor kerül az ékszer vásárlásra, akkor számos tényezőt számításba kell venni ahhoz, hogy a termék viselése hosszútávon is örömödre szolgáljon. Amennyiben nincs konkrét elképzelésed, hogy milyen típusú portékát szeretnél, akkor először a Pandora ékszer kínálatban nézz körül. Ezek a kivételes termékek rendkívül nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt években, ami főként annak köszönhető, hogy nagyon változatos formavilággal csábítják el a vásárlók szívét. A Pandora ékszerek között találsz gyűrűket, fülbevalókat és nyakláncokat is, de ha egy szép medálra vagy függőre esik a választásod, akkor sem fogsz csalódni. A gazdag választék nagyon imponáló, de mit sem érnek a különleges formák, ha rövid időn belül megkopnak vagy eldeformálódnak?

Ezt a Pandora márka is pontosan tudja, éppen ezért a gyártó cég folyamatosan arra törekszik, hogy a lehető legjobb minőségű ékszereket állítsa elő. Az évek során a minőségi kivitelezés a Pandora ékszerek névjegyévé vált, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy a márka termékei nagyon keresettek. Ha nem rémül meg attól, hogy a tündöklésével kitűnik a tömegből, akkor bátran válogathat az extra magas fényű csecsebecsék között, de ha inkább a visszafogott eleganciát részesíti előnyben, akkor is találhat olyasmit, aki elnyeri a tetszését. A Pandora ékszerek mindenkinek jó választásnak bizonyulnak, akiknek fontos, hogy ne csak az ünnepi alkalmakkor, hanem a hétköznapok során is esztétikus legyen a megjelenésük. Ha ezzel te is így vagy, akkor itt az ideje, hogy izgalmas felfedezőutat tegyél a szebbnél szebb ékszerek világában.