A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Paul Hewitt karkötők

Rendezés:

Az egyre szélesedő kínálat miatt a tervezők folyamatosan azon dolgoznak, hogy olyan termékekkel rukkoljanak elő, amik jól megkülönböztethetők a konkurens cégek által kínált modellektől. A Paul Hewitt karkötő forma- és anyagválasztása egyértelműen a tengerész életstílust jeleníti meg ékszer formájában. Erre utal a kapocsként funkcionáló apró horgony motívum és a karkötők bőr, szövet vagy nemesacél kivitelezése is. A tökéletes összhang megtalálása mindig nehéz feladat, de a Paul Hewitt karkötők esetében olyan érzése van az embernek, hogy ez játékos könnyedséggel valósul meg. A valóság azonban az, hogy a gyártó cég rengeteg munkát ölt bele a termékek színvonalas kidolgozásába, hogy végül vásárlók millióinak szerezzenek örömet a használatukkal.

A mai világban már annyi ékszer található a piacon, hogy szinte lehetetlen olyan formát létrehozni, ami üdítően hat a célözönségre. Viszont, ha egy Paul Hewitt karkötő hever az asztalon, akkor valószínűleg tíz emberből nyolc biztosan meg tudja mondani, hogy melyik márka kollekciójáról van szó. A termékek különlegessége abban rejlik, hogy a kiszámíthatatlan óceán és a bohém tengerész világ ihlette őket, amit a dísz jelleggel megjelenő csomó motívum is erősít. A Paul Hewitt karkötő minden vásárlónak ideális választás, aki a boltok polcain kapható tömegékszerek helyett inkább egyedi vonásokkal rendelkező darabokra vágyik. A márka kínálatában nem csak a női, hanem a férfi változatok is megtalálhatóak, hiszen Paul Hewitt azt vallotta, hogy az erősebbik nem képviselői is bátran hordhatnak ékszert.