A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Michael Kors órák

Rendezés:

Michael Kors női óra - MK6425 - Parker

Azonnal szállítható
98.900 Ft

Michael Kors női óra - MK7271 - Camille

Azonnal szállítható
116.900 Ft

Michael Kors női óra - MK7286 - Parker

Azonnal szállítható
116.900 Ft

Michael Kors női óra - MK2738 - Portia

Azonnal szállítható
95.900 Ft

Michael Kors női óra - MK6133 - Bryn

Azonnal szállítható
101.900 Ft

Michael Kors női óra - MK6150 - Channing

Azonnal szállítható
101.900 Ft

Michael Kors női óra - MK6863 - Ritz

Azonnal szállítható
116.900 Ft

Michael Kors női óra - MK7219 - Lexington

Azonnal szállítható
109.900 Ft

Michael Kors női óra - MK4519 - DARCI

Azonnal szállítható
109.900 Ft

Michael Kors női óra - MK4451 - Maci

Azonnal szállítható
109.900 Ft

Ha a vonzó megjelenés kerül szóba, akkor legtöbben azonnal a viselt ruhákra vagy az ápoltságra gondolnak. Ezek természetesen kiemelt jelentőséggel bírnak a magabiztosságot illetően, de a kiegészítők szerepe sem elhanyagolható. Sokféle izgalmas nyaklánc, karkötő és fülbevaló közül válogathatunk napjainkban, melyek akár ajándékba is remek választásnak bizonyulnak. Mi a helyzet azonban a karórákkal? Az okostelefonok világában sokan vannak úgy vele, hogy a karóra már-már feleslegessé vált. Ennek ellenére azonban tény, hogy mégis van létjogosultsága a karóráknak, bár az időmérésen túl esztétikai szerepük sem elhanyagolható. A Michael Kors óra rendkívül divatos márka manapság, és prémium kategóriájával szolgálja a vonzó megjelenést.

Az arany és ezüst színek soha nem mennek ki a divatból, ráadásul a legtöbb öltözékhez kiválóan passzolnak. Legyen szó akár hétköznapi megjelenésről, akár az alkalmi ruha stílusosabbá varázsolásáról, a Michael Kors óra kínálatban mindenki megtalálhatja a számára ideális fajtát. A márka egyéb kiegészítőkkel is áll rendelkezésre, így a karóra mellett további stílusos darabok is beszerezhetőek az online rendelés kényelmét kihasználva. A Michael Kors óra minden korábbinál szélesebb választékban elérhető webáruházon keresztül, így még az otthon kényelmét sem kell elhagyni a minden szempontból megfelelő kiegészítők beszerzéséhez. A márka kimagasló színvonalat nyújt, és ugyanakkor az aktuális trendek is megjelennek az új kollekciókban. Az igényes megjelenés érdekében kifejezetten jó választásnak bizonyul a Michael Kors, amely már számtalanszor bizonyított.