A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Táskák

A táskák olyan lényeges kiegészítői az öltözetnek, ami nélkül soha nem indulunk útnak. Bele tudjuk tenni az összes fontos dolgunkat, mint például az iratainkat, a pénztárcánkat, a kulcsainkat, de belefér minden más, amire szükségünk lehet: papírzsebkendő gyógyszerek, összehajtható bevásárlótáska vagy a belépőkártyáink.

Nagyon sokféle méretben kapható, hiszen van, aki imádja a hatalmas táskákat, amibe minden belefér, mások a kisebb, kényelmesebben viselhető darabokra esküsznek. Ezenkívül természetesen az is számít, hogy éppen milyen eseményre igyekszünk.
 

Rendezés:

A Velekey Ékszervilág üzleteiben és a webáruházunkban nagyon fontosnak tartjuk, hogy számtalan különféle terméktípussal álljunk a vásárlók rendelkezésére. A kínálatunkban található kiegészítő termékek között órákhoz kapcsolódó hasznos tartozékokat, ékszertartókat, öveket, tollakat, pénztárcákat és táskákat is találhatsz, így kompletten megvásárolhatod a megjelenésedhez szükséges darabokat. 

A táskáink választéka

Többféle márkát is megtalálhatsz nálunk, azonban választékunk döntő többsége a Guess modelljeiből áll, amelyből közel száz különféle változatot találhatsz. Így aztán érdemes időt szánni a nézegetésre annak érdekében, hogy megtalálhasd azt a terméket, ami a legjobban tetszik. A Guess mellett a Police termékét, valamint a Cross férfi oldaltáskáit is megtalálhatod, ezeket a szűrők segítségével azonnal meg is jelenítheted.

A márkák mellett a szűrést beállíthatod árra, a táska típusára, anyagára, a színére illetve, hogy férfi vagy női táskára van szükséged.

A táskák típusa

A hölgyek kedvenc táskatípusa a válltáska. Ez nagyon kényelmes, hiszen a vállra téve szabadon maradhat mindkét kéz, így semmiben sem akadályoz a viselése. A válltáskákon belül a vállpánt lehet rövidebb vagy hosszabb, illetve fix vagy állítható. A rövidebb pánt előnye, hogy a táska a hónunk alá kerül, így nagyobb biztonságban vannak a dolgaink, valamint nehezebben is csúszik le a vállról.

Az állítható vállpánt személyre szabható, ha valaki a hosszabb pántot kedveli, akkor hosszabbra tudja állítani. A vállpánt többféle anyagból készülhet, és a szélessége is változó lehet. Készíthetik a táska anyagából, textilből, de akár fém láncból is egy elegánsabb, alkalmi táska esetében.

Számtalan méret létezik, a kisebb táskákat alkalmi viseletre ajánljuk, amikor nem kell annyi mindent magunkkal vinnünk, egy nagyobb, pakolós táskába pedig akár egy kisebb bevásárlás is beleférhet.

Oldaltáskákat leginkább a férfitáskák között találhatsz, ezek nagyon mutatósak, vagányak, és beleférnek a legfontosabb dolgok A kézitáskák rövid füllel rendelkeznek, ha nem szereted a válltáskát, akkor ez ideális lesz a számodra. A hátizsákok nagyon kényelmesek, semmiben sem zavarnak, így lazább alkalmakon nyugodtan hordhatod őket.

A Guess hihetetlen választéka

A Guess a táskák terén is maradandót alkotott, rengeteg féle szín, alak és méret várja, hogy megvásárold őket. A klasszikus elegancia szabálya szerint a táskát érdemes a cipő és az öv színéhez igazítani, de nyugodtan eltérhetsz ettől, hiszen ezáltal egyedi stílusodat is megcsillogtathatod. A színek terén nem ismerünk kompromisszumot, ezért nagyon sokfélét szereztünk be számodra. 

A fekete táskával nem lehet melléfogni. Szinte bármilyen szetthez felveheted, ezért minden nő gardróbjában ott van a helye, nem véletlen, hogy hatalmas választékban található nálunk. Persze vásárolhatsz rózsaszín, barna, fehér, bézs, szürke, zöld, sárga, kék de még ezüst, lila és piros táskát is.

A táskák elengedhetetlen kiegészítőink, ezért érdemes többfélét is vásárolni, így mindig ki lehet választani, melyik illik legjobban az aznapi öltözékhez és alkalomhoz.