A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Fossil

Rendezés:

Fossil női óra - BQ3690 - Rye

Azonnal szállítható
58.900 Ft

Fossil női óra - BQ3691 - Rye

Azonnal szállítható
58.900 Ft

Fossil női óra - BQ3762 - Rye

Azonnal szállítható
46.900 Ft

Fossil női óra - BQ3886 - Dayle

Azonnal szállítható
67.900 Ft

Fossil női óra - ES5273 - Carlie

Azonnal szállítható
58.900 Ft

Fossil női óra - ES5280 - Harwell

Azonnal szállítható
65.900 Ft

Fossil női óra - ES5295 - Carlie

Azonnal szállítható
47.900 Ft

Fossil női óra - ES5297 - Carlie

Azonnal szállítható
44.900 Ft

Fossil női óra - ES5323 - Raquel

Azonnal szállítható
76.900 Ft

Fossil női óra - ES5346 - Harwell

Azonnal szállítható
65.900 Ft

Fossil férfi óra - FS5981 - Inscription

Azonnal szállítható
58.900 Ft

Fossil férfi óra - FS6015 - Machine

Azonnal szállítható
81.900 Ft

A Fossil ékszer vitathatatlanul beragyoghatja a mindennapjaidat vagy éppen a különleges alkalmakat. Már csak az a kérdés, hogy melyik kollekció az, aminek a láttán megdobban a szíved? Természetesen ízlés kérdésében nem lehet és nem is érdemes általánosításban gondolkodni, hiszen ez lehetetlen. De tény, hogy a márka olyan jellemvonásokkal rendelkezik, melyek mint “bizonyíték erejű” pozitívumok felemlegethetőek. Igaz olykor egy pillantás ezernyi szónál is többet elmond az adott kiegészítőről. A Fossil évtizedes történetét valószínűleg te is ismered. A hol volt, hol nem sztori középpontjában egy fiatalember áll, aki mindenét fel és eladva úgy döntött, valami újat alkot. Az első gondolat teljes egészében az órák világához kötődött, de később természetesen kitágult a kör és megjelentek az ékremekek is - Fossil köntösbe öltöztetve. De mégis mi ez a “köntös”? Sportos elegancia, exkluzív egyszerűség, letisztult vadság?

Ha most azt érzed, hogy ezek a kifejezések egymás ellentétei, akkor jó, ha tudod a márka éppen ebben nyújt verhetetlent: úgy kombinálja az egyes vonásokat, melyek akár egyetlen érem két oldalának is tekinthetőek, hogy az példátlan a divatiparban. A fekete és a fehér, a sötétség és a fény így jelenhet meg egyszerre, akárcsak a valódi életben. Ez a földtől csak kicsit elrugaszkodott, különleges hozzáállás minden egyes ékkölteményben érvényre jut. A karakteresebb darabok esetében nyilvánvalóan hangsúlyosabb módon, de finomabb, visszafogottabb modellek közül is válogathatsz.Arra a kérdésre tehát, hogy milyen stílusjegyekkel megáldott darab a hozzád illő az a válasz, hogy amelyik láttán nagyot dobban a szíved. A Fossil megbízhatóságot, minőséget, egyediséget kínál neked, attól teljes egészében függetlenül, hogy pontosan melyik ékremek mellett teszed le a voksodat. A Fossil ékszer nem hagyja érintetlenül a megjelenésedet! Akkor tökéletesen rád szabott egy ékszer - legyen szó gyűrűről, fülbevalóról, karkötőről - ha pozitívan befolyásolja a kisugárzásodat, és ha magához vonzza az érdeklődő, nem egyszer irigykedő, elismerő tekinteteket, ezzel rád irányítva a figyelmet.