A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Paul Hewitt órák

Rendezés:

Az első, amit a márka álomszép karkötőinél vagy az elegáns óráinál Neked is biztos feltűnik egy alaposabb vizsgálat során, hogy valahogy a tengeri motívumok rendre ismétlődnek. Ez bizony nem a véletlen szüleménye, csupán utalás az alapító - spoiler veszély, vigyázat - Paul Hewitt egyik ősére. Történt ugyanis, hogy a 20. század elején egy szerelmes angol szabó, Paul Edward Lewitt szíve parancsát követve Észak-Németországba emigrált, a szerelem gyümölcsének gyümölcsének gyümölcse, a dédunoka 2009-ben megalapította cégét, s a dédpapára emlékezve rendre megjeleníti a termékeiben a tengeri motívumokat. 

Hogy a kínálatunkban fellelhető órákat kicsit szakmai szemmel is jobban körülírjuk: a különleges termékek igen nagy népszerűsége első sorban azon alapszik, hogy a szíjat könnyen lehet cserélni - amik nem mellesleg 5 ATM vízállósággal rendelkeznek, valamint iszonyatosan minőségi alapanyagból készülnek, hiszen a svájci óraszerkezet mellett zafír üveg védi a repedéstől az óralapokat. Nem vitás, a Paul Hewitt órák nem a random karórák táborát erősítik, hiszen sokkal többek annál az unisex, vagy éppen kifejezetten női vagy férfi kollekciójával! Válogass kedvedre a nemesacél és vagy bőr szíjjal készült órák közül, s legyen Tied a 24 hónapos garancia is a vásárlásnál, s ha már a webshopunkban jársz, ne felejtsd el megnézni a fentebb említett Paul Hewitt karkötőket is, melyek ugyancsak “szerelem első látásra” szépségek!