A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Karikagyűrűk

Az alábbi kategóriában a festői szépségű karikagyűrűk kínálatával találkozhatsz. Ezek az ékszerek méltó eszközei a szerelmesek közötti megszakíthatatlan kötelék és összefonódás szimbolizálásának. A nagy nap akkor lesz teljes, ha gondoskodunk az olyan nélkülözhetetlen kiegészítőkről is, mint a karikagyűrűk.

Lejjebb görgetve számtalan típusú és kialakítású briliáns ékszert találsz, amelyek csak arra várnak, hogy megpecsételjék a köztetek lobogó szerelmet, és megerősítsék egymás iránti elköteleződéseteket. Válasszátok ki azt a darabot, amelyet büszkén viseltek majd évek múltán is!


 

Rendezés:

A Velekey Ékszervilág webáruház csapatáról elmondhatjuk, hogy minden munkatárs számára az egyik legizgalmasabb projekt, amikor friss jegyesek keresnek fel bennünket. Lelkesen segítünk rátalálni arra a karikagyűrűre, amelyet az oltár előtt a pár tagjai mosolyogva húznak fel egymás ujjára, és mondják ki a boldogító igent. 

Az ékszerek palettájának kialakításakor arra törekedtünk, hogy olyan csodálatos modelleket sorakoztassunk fel, amelyek kellően sokszínűek, különlegesek és magával ragadóak ahhoz, hogy az összes pár megtalálja azokat a darabokat, amelyekkel örömmel jelképezik szövetségüket akár egy életen át. Nézelődj te is az oldalon, és merülj el a kínálatban!

A karikagyűrű története

Talán nem is gondolnánk, hogy hazánkban csak a XIX. század elejétől él az a hagyomány, hogy a karikagyűrűt tekintjük a szerelem zálogának. Korábban nem tulajdonítottak akkora jelentőséget ezen ékszer viselésének, sőt, eleinte más kiegészítők, mint például a jegykendők töltötték be a karikagyűrűk szerepét.

A régmúltból származó szokások szerint rendkívül lényeges volt, hogy melyik ujjunkon hordjuk a karikagyűrűt. Az ókori görög, illetve római kultúrához kötődik az a nézet, miszerint az ékszert a bal kéz gyűrűsujján érdemes viselni. 

Ezt azzal indokolták, hogy innen egy ér közvetlenül a szívhez fut, mely még erőteljesebbé teheti a köteléket. Ezt a vélekedést idővel felülbírálták, és ma már inkább az ékszer kivitelezése mérvadó. Tovább görgetve közelebbről is szemügyre veheted ezeket a gyönyörű gyűrűket!

A legkedveltebb karikagyűrű-típusok

A hölgyek többségéről elmondható, hogy akárcsak a menyasszonyi ruha terén, a karikagyűrű esetében is szilárd elképzeléssel rendelkeznek az ékszer típusát illetően. Ha a kínálatban böngészel, láthatod, hogy a titán és nemesacél gyűrűktől kezdve a rozé arany verziókon át egészen a fehér arany kivitelezésig számtalan opció áll a rendelkezésedre.

Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a párok a többszínű gyűrűk mellett teszik le a voksukat, mely dizájn játékosságot varázsol a megjelenésnek. Továbbá elmondhatjuk, hogy nagy népszerűségnek örvendenek a köves berakású, csillogó variációk is. 

Ha még különlegesebb kivitelezésre vágysz, fontold meg a gravírozás lehetőségét is. Találd meg a legideálisabb karikagyűrűt, és tedd még szívhez szólóbbá! A megismerkedésetek dátuma vagy a kedvesed neve pompás dísze lehet a választott gyűrűnek!

Legyen egyszerűbb a böngészés!

A nézelődés még élvezetesebb és gördülékenyebb lehet, ha igénybe veszed a bal oldali, sötét hátterű menüsávban látható szűrési funkciókat! Dönthetsz a karikagyűrű árfekvéséről, anyagáról, színéről vagy méretéről is. Azokat a pontokat pipáld be, amelyek valóban relevánsak számodra!

Ha megtaláltad a tökéletes darabot, klikkelj a termék ikonjára, és helyezd a kosárba! Amennyiben szükségét érzitek, hogy személyesen megcsodáljátok és felpróbáljátok a nektek tetsző modellt, látogassatok el egyik szaküzletünkbe, ahol munkatársaink készséggel segítenek a hozzátok illő karikagyűrű beszerzésében!