A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Óraszíjak

Az óraszíjak feldobják az óra megjelenését, emellett váltogatásukkal teljesen más karaktert adhatunk ugyanannak a vekkerünknek. Ha kedvenc időmérődról van szó, akkor csere helyett érdemesebb óraszíj változtatásban gondolkodnod, így az órád is megmarad, és költséghatékonyan tudsz egy egészen új megjelenést biztosítani.

Akkor sem kell megválnod az ketyegődtől, ha az eredeti heveder elhasználódott, megkopott, elszakadt, vagy megrongálódott, hiszen hatalmas óraszíj-választékunkból pillanatok alatt választani tudsz egy másikat, ami ráadásul meg is újítja az adott vekkert.
 

Rendezés:

Tissot fehér bőr óraszíj 16 mm

Azonnal szállítható
35.900 Ft

Tissot fekete bőr óraszíj 20 mm

Azonnal szállítható
39.900 Ft

Tissot kék bőr óraszíj 20 mm

Azonnal szállítható
21.900 Ft

Tissot fekete bőr óraszíj 22 mm

Azonnal szállítható
21.900 Ft

Tissot barna bőr óraszíj 22 mm

Azonnal szállítható
21.900 Ft

Tissot kék bőr óraszíj 21 mm

Azonnal szállítható
39.900 Ft

Tissot fekete bőr óraszíj 20 mm

Azonnal szállítható
21.900 Ft

Tissot barna bőr óraszíj 20 mm

Azonnal szállítható
21.900 Ft

Tissot barna bőr óraszíj 15 mm

Azonnal szállítható
19.900 Ft

Tissot fekete bőr óraszíj 15 mm

Azonnal szállítható
19.900 Ft

Tissot fekete bőr óraszíj 21 mm

Azonnal szállítható
39.900 Ft

Tissot barna bőr óraszíj 22 mm

Azonnal szállítható
21.900 Ft

Az öltözékedet többféle kiegészítővel gazdagíthatod, ezért találhatsz nálunk szebbnél szebb táskákat és pénztárcákat, az ékszereid számára különféle ékszertartókat, az óráidnak remek szíjakat, tartódobozokat, utazódobozokat, automata vekkereidnek forgatókat. Ezeken kívül övekkel dobhatod fel a megjelenésedet, és egyéb lifestyle kiegészítőket is vásárolhatsz, például kulcskarikát, sminkesdobozt vagy kártyatartót. 

Mire figyelj az óraszíjak vásárlásakor?

Azért, hogy a megvásárolt szíj biztosan jó legyen az órádra és a csuklódra is, oda kell figyelni néhány dologra. A hevederek kapcsolódási pontja különböző lehet, ezért olyat vásárolj, ami megegyezik a jelenlegi szíjaddal, így biztosan rá tudod majd tenni időmérődre a megvásárolt terméket. A szíjak szélessége is számít, mivel ez is különböző lehet, hiszen a tok mérete a mérvadó, valamint a rajta lévő távolság. Ezenkívül a heveder hossza is számít, mivel egy női csukló sokkal keskenyebb, mint egy férfi csuklója.

Thomas Sabo óraszíjai

Tudjuk, hogy a híres tervező mennyiféle gyönyörű terméket dob piacra, egyedi látásmódja által pedig igen extravagáns darabok születnek. Az óraszíjak sem maradhattak ki, ezért el is hoztuk neked a Thomas Sabo termékeket, melyeket négyféle színben tudsz megvásárolni. Ezáltal az órád kaphat egy szolidabb megjelenést, vagy feldobhatod igazán izgalmas kinézetű hevederrel is.

Ezek a termékek textilből készültek, kialakításukat tekintve úgynevezett NATO szíjak. Ez azt jelenti, hogy az óra mögött is húzódik a szíj, és két oldalt úgy van kialakítva, hogy ne tudjon rajta elmozdulni a vekker. A NATO szíjak nagy előnye, hogy körbefogják a csuklót, és az óra részén is a textil húzódik, ezért nagyon kényelmes viselet, hiszen nem izzadsz meg az óra alatt, és nem tapad rá a bőrödre sem a ketyegő.

Hirsch, az innovatív gyártó

A Hirsch óraszíjak világhírnévre tettek szert, hiszen a gyártó olyan strapabíró és innovatív termékeket hozott létre, amire sokszor még az eredeti hevedert is megéri lecserélni. Anyagát tekintve vásárolhatsz bőrből vagy az egyedi kialakítású kaucsuk-bőr kombinációból készült szíjat, amik különleges megjelenésűek, és változatos színekben kaphatóak. 

A bőrszíjak készítéséhez különböző prémium bőröket, úgy, mint borjúbőr, bivalybőr, struccbőr vagy aligátorbőr használtak fel, és a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően ezek a termékek 100M vízállóságúak, sőt tengervízbe is be lehet velük menni. Ezenkívül annyira tartósak, hogy bírják a szaunát, valamint antiallergén bevonattal rendelkeznek.

Az egyedi fejlesztésű bőr-kaucsuk hevederek előnye, hogy professzionális módon van kombinálva a bőr a kaucsukkal, ezáltal kihasználták a két anyag pozitív tulajdonságait. Ennek következtében a bőröddel az autógumi-mintázatú kaucsuk érintkezik, amely elvezeti a keletkező izzadságot így kényelmes viseletet biztosít, és megvédi a szíj bőr részét.

Az óraszíjak pillanatok alatt képesek megváltoztatni bármelyik órád megjelenését, ezért nézz szét az oldalon, és válaszd ki a vekkered számára megfelelő és a neked tetsző terméket, tedd kosárba, és élvezd a viselését.