A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Fairtade karikagyűrűk

Fairtrade

Nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországon elsőként a Velekey Ékszervilág üzleteiben kaphatók fairtrade – méltányos kereskedelmi forrásból származó arany karikagyűrűk. Ügyfeleink a Ruesch kollekcióból, fairtrade aranyból készült gyűrűt választva hozzájárulhatnak a perui bányászok és családjaik boldogulásához.

Mi az a fairtrade arany?

A fairtrade tanúsítás szigorú, független szabályokat foglal magában, munkafeltételeket, egészségvédelmi és biztonsági előírásokat a kémiai anyagok kezelését, a nők jogait, a gyermekmunkát és a környezet védelmét illetően.

A tanúsítvány garantálja, hogy a bányászok megkapják a Fairtrade szervezet által garantál bérminimumot, ezen felül pedig maga a bánya minden kilogramm arany után 2000 dollárt kap, amelyet saját közösségi fejlesztésekre fordíthatnak (pl.: iskolák építése, kórházak fejlesztése stb.). 

Megtisztelő számunkra, hogy az etikus forrásból származó aranygyűrűk árusításával hozzájárulhatunk a fenntartható, egyenlőségen és kölcsönös tiszteleten alapuló világhoz.

Ha többet szeretne megtudni a „konfliktusos-ásványokról” és a fairtrade aranyról látogassanak el partnerünk, a Védegylet oldalára: http://védegylet.hu/konfliktusos-asvanyok/

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus