A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

A női karóra karkötővel még izgalmasabb!

Vitathatatlan tény, hogy egy női karóra karkötővel feldobva még hangsúlyosabb megjelenést tesz lehetővé, ezért nem csoda, hogy sokan kedvelik ezt a kiváló párosítást. Több márka már eleve szettben árulja egyes termékeit, ezáltal nem is kell azon törni a fejedet, hogy az órádhoz milyen karkötő illik a legjobban, hanem egyszerűen csak felveszed a gyártó által készített összeállítást. Azonban te magad is megcsillanthatod kreativitásodat, és remek kollekciókat készíthetsz, ehhez azonban néhány szabályt érdemes betartani.

A stílus igenis számít

Ha olyan szettet szeretnél létrehozni, amelynek tagjai kiegészítik egymást, akkor nagyon fontos, hogy a vekker és a karlánc stílusa hasonló legyen. Egy elegáns órához válassz elegáns karkötőt, míg a sportosabb darabok akár egy szilikon karkötővel is jól mutatnak. A divatórákhoz remekül illenek az ásványok vagy a bőr, de persze mindig az adott konkrét vekker az irányadó.

Az ékszerek anyagát is egyeztetni kell!

Ha az adott mutatós női karóra bőrszíjjal rendelkezik, akkor semmiképpen ne vegyél fel hozzá fémkarkötőt, maradj a bőrnél, esetleg a textilnél. A nemesacél szíjak viszont nagyon mutatósak nemesacél kiegészítőkkel, itt csupán a stílust és a színeket kell harmóniába hoznod. 

A méretek is stimmeljenek

Ha szeretnél egy szuper szettet felvenni, akkor arra is figyelned kell, hogy milyen az óra és az ékszer vastagsága. Általános szabály, hogy az órának kell dominálni, a lánc csupán kiegészíti, felerősíti az időmérődet. Ha egy kisebb tokméretű órád van, akkor amellé elég egy vékony lánc is, míg egy nagyobb méretű vekker esetében bátran használhatsz erőteljesebb darabot is. Arra is figyelj, hogy ha túl nagy az órád, akkor nem biztos, hogy jól áll hozzá a karkötő, ebben az esetben érdemes elengedni ezt a verziót.

A női karóra karkötővel együtt is megvásárolható

Oldalunkon is találhatsz komplett szetteket, ezekben az esetekben biztos, hogy tökéletes összeállításban gyönyörködhetsz. A Calvin Klein női óra- és karkötő szett 35700005-minimal egy elegáns, letisztult modell, amit elegáns alkalmakra vagy pedig munkába, programokra is felvehetsz. A kör alakú, rozészínben pompázó nemesacél tokot izgalmassá teszi az ezüstszínű nemesacél milánói szíj, a számlap pedig minimalista tervezésű, halványrózsaszínű. Díszítése csupán a márkafelirat, indexek sem rontják a minimalista hatást. A mutatók karcsúak, vékonyak és aranyszínűek.

A karkötő tükrözi az óra színeit és formáját, vékony ezüst színű, apró szemekből álló láncon egy kör alakú ezüstszínű medál található, melynek sarkában visszaköszön a vekker tokjának színe. A karkötőt nyugodtan viselheted önmagában is, hiszen nagyon jól néz ki, önállóan is megállja a helyét.

Hogyan válaszd ki az órához illő karkötőt?

Ahogy írtuk, több szempontot is figyelembe kell venni ahhoz, hogy tényleg mutatós garnitúrát állítsunk össze, azonban segíthet a választásban az, ha azonos márkájú ékszereket párosítunk össze. Ebben az esetben ugyanis az alapanyag, a kristályok, a főbb stílusjegyek, a tervező látásmódja mind azt segítik, hogy a két ék maximálisan harmonizáljon egymással. 

A legjobb, ha nem teljesen hasonló ékszereket hordasz együtt, hanem összeillőket, mint ahogy a fenti Calvin Klein szettben is látható. Így a két ékszer izgalmas benyomást kelt, és nem tűnik soknak a csuklódon.

A női karóra karkötővel együtt hordva izgalmas és trendi kinézetet biztosít, ezért bátran próbálkozz meglévő vekkereid esetében is! Ha pedig kérdések merültek fel benned, akkor nyugodtan keress bennünket elérhetőségeinken, vagy gyere el üzleteink valamelyikébe, és szívesen válaszolunk.

Tartalomhoz tartozó címkék: női karóra karkötővel