A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Police napok - nyereményjáték

Szombathelyre érkeztek a Police 2018 TAVASZI / NYÁRI óra & ékszer kollekciója!

Fedd fel az igazi énedet a POLICE új, változatos kollekciójával! A retrós dizájnok új csavart visznek a POLICE klasszikus formáiba, így egyesítve a jól ismertet az ismeretlen újjal. A folyton változó dzsungelben erős emberekre van szükség, van mit tanulni a múltból. Az ambiciózustól a lazáig az új POLICE-kollekcióban biztos találsz magadnak meghatározó modellt. Mivel a POLICE tervezői iszonyat mennyiségű újdonsággal rukkoltak elő, emiatt elérkezettnek láttuk az időt, hogy POLICE napokat tartsunk, ahol bemutatjuk az újdonságokat.

POLICE ÓRA MELLÉ POLICE ÉKSZERT ADUNK AJÁNDÉKBA (2018.05.02 - 2018.05.14 között)

VÁLASZOLJ HELYESEN A LENTI KÉRDÉSRE, HA SZERETNCSÉS NYERHETSZ EGY POLICE ÓRÁT!

 

 


* Police óra mellé ajándék ékszert a készlet erejéig tudjuk biztosítani, személyes és Online vásárlás esetén. Készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel, hűségponttal, kuponnal nem összevonható. Kizárólag teljes árú POLICE óra esetén érvényes.
* POLICE NYEREMÉNYJÁTÉK játékszabályzat A játék szervezője A játék szervezője a Velekey-Ékszervilág Kft. Részvételi feltételek A játékban részt vehet minden magyarországi címmel rendelkező, 18. életévet betöltött természetes személy (továbbiakban Játékos), aki fentebb feltett kérdésre "Melyik Police kollekció bemutatója zajlik Szombathely Fő terén?" választ ad, illetve megadja E-mail címét valamint a Nevét. A részvétellel a jelen szabályzatban írt valamennyi feltételt elfogadja A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a Lebonyolító munkatársai és azok közeli hozzátartozói. A játék időtartama A játék időtartama 2018.05.02 - 2018.05.14. Nyeremények és sorsolás: A játékban részt vevő Játékosok között 1 nyertes kerül kisorsolásra 2018. május. 14-én. Nyeremény: A szervező által meghatározott POLICE óra. A nyertes véletlenszerű sorsolása online sorsoló programmal történik. Amennyiben a nyertes nem veszi át a nyereményét, pótnyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése e-mailben történik illetve a Velekey-Ékszervilág Facebook oldalán történik, egy külön Facebook bejegyzésben. A nyertes, ha nem jelentkezik az e-mailben megjelölt határidőig, a nyereményre való jogosultságát elveszti. A nyeremények átvétele: A nyeremény átvételére két lehetőség van, személyesen Szombathely Fő tér 25. vagy Hévíz Rákóczi u. 10. szám alatt. Online: A nyertes által megadott címre történő kiszállítással. A nyereményjátékban résztvevő játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező és lebonyolító, mint adatfeldolgozó a személyes adataikat (teljes név, e-mail cím) abból a célból kezelje és dolgozza fel, hogy a nyereményjáték nyertesét megállapítsa és értesítse, illetve nyertesség esetén a rajongói oldalon a nyertes nevét nyilvánosságra hozza. A nyertes további adatait (lakcím, telefonszám) kizárólag a nyeremény eljuttatása céljából kezeli és dolgozza fel. A megadott adatok kezelője a szervező (Velekey-Ékszervilág Kft.) mint adatkezelő. Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Szervező bármikor lehetőséget biztosít a nyereményjátékban résztvevő játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címeken: info@velekey-ekszervilag.hu címen. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményjátékszabályzatot módosítsa. Amennyiben Szervező szabálytalanságot tapasztal a nyereményjátékot bármikor beszüntetheti.