A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Orient

Az óraviselés sosem fog kimenni a divatból, így bizonyára te is szeretnél egy minőségi, időtálló modellel gazdagodni. Ehhez egy Orient karóra kitűnő választás. Nem kérdés, hogy e méltán népszerű márka megjelenik a mi termékkínálatunkban is.

Akár a saját igényeidnek megfelelő ketyegőt keresel, akár ajándékba szánod egy szeretted számára, ebben a kategóriában megtalálod a tökéletes darabot. Mindenkinek szüksége van egy olyan kiegészítőre, amely minden helyzetben megállja a helyét, bármilyen alkalomról is legyen szó. Bátran nézz körül káprázatos férfi és női modelljeink között!

Rendezés:

A Velekey Ékszervilág webáruház megálmodásakor az volt a célunk, hogy kedves vásárlóink ne szoruljanak többé korlátok közé ékszerbeszerzés tekintetében. Szerettük volna lehetővé tenni, hogy időkorlát nélkül, bármikor legyen alkalom a nézelődésre. Egy webshop kényelmes közeget teremt erre, s megvalósítja azt, amire eredetileg is hivatott a vásárlás: kikapcsol és feltölt.

Természetesen továbbra is várjuk a megkereséseket fizikai üzleteinkben, immáron három helyszínen: Hévízen, Szombathelyen és Zalaegerszegen. A látogatás során megbizonyosodhatsz arról, hogy a kinézett termék valóban passzol-e hozzád. Kollégáink készséggel segítenek, hogy együtt rátaláljatok a legideálisabb darabra.

Miért pont az Orient órák?

Az Orient karórák nem véletlenül váltak elképesztően népszerűvé. A tervezők folyamatosan azon vannak, hogy megbízható, pontos és gyönyörű modellekkel szolgáljanak a vásárlók számára. Weboldalunkon olyan termékekre lelhetsz, melyek nélkülözhetetlen elemei a gyűjteményednek, hiszen azonnal rabul ejtenek.

Válogass férfi Orient óráink között, vagy barangolj a csodálatos női Orient ketyegők világában, és tedd még divatosabbá a megjelenésed! Az egyik legkedveltebb tulajdonságuk a japán óraszerkezet, amely garantálja, hogy időben ott legyél a programjaidon. 

A nők és a férfiak is megtalálják a nekik tetsző darabot

Mint tapasztalod, az Orient órák esetében két fő kategóriával találkozhatsz: női és férfi órák. Ez a csoportosítás biztosítja a könnyebb navigációt az oldalon. Ha a kívánt kategóriára kattintasz, megjelenik előtted minden modell, amely jelenleg elérhető a webshopunkban. 

Vitathatatlan, hogy a női órák páratlan kiegészítői a hölgyek szépségének. Az Orient márka órái eleget tesznek az összes elvárásodnak, hiszen lejjebb görgetve a klasszikusabb verzióktól kezdve a sportos ketyegőkön át a divatórákig számtalan lehetőség tárul eléd. Siess, mert a készletek hamar fogynak!

Ha mégsem szeretnéd mindegyiket végignézni, a képernyő bal oldalán látható sötét hátterű szűrés funkcióval felgyorsíthatod a válogatást. Ebben a blokkban beállíthatod a preferenciáidat a karórákat illetően. 

Hogyan zajlik a böngészés?

Elsőként az árkategóriát határozhatod meg, majd lefelé tekerve az általad igényelt paramétereket pipálhatod be. 

Ezen a listán részletesen megjelölheted a vágyaidat a tokot, a szíjat és a számlapot illetően. Például ha azt szeretnéd, hogy a vízálló, nemesacél szíjjal készült modellek jelenjenek meg előtted, a “vízállóság” és “szíj anyaga” szűrési funkciónál egyszerűen kattints bele a jelölőnégyzetbe. 

Az említett funkciók azért születtek meg, hogy minél kényelmesebb és gördülékenyebb legyen számodra a beszerzés menete. Mind azt szeretnénk, hogy könnyedén rátalálj arra a karórára, amelyre valóban szükséged van, és remek éke lehet a kollekciódnak. Ha segítségre szorulsz vagy észrevételed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!