A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Qudo karkötők

Rendezés:
Azonnal szállítható
9.900 Ft
Azonnal szállítható
9.900 Ft
Azonnal szállítható
9.900 Ft
Azonnal szállítható
9.900 Ft
Azonnal szállítható
22.900 Ft
Azonnal szállítható
19.900 Ft
Azonnal szállítható
18.500 Ft
Azonnal szállítható
19.900 Ft
Azonnal szállítható
9.900 Ft

A Qudo márka a különleges ékszerek gyártásáról vált híressé az elmúlt években. Az általa gyártott termékek annak köszönhetik a népszerűségüket, hogy mindegyik kézzel készített, egyedi termék, melyek nagymértékben eltérnek a tömeggyártásból kikerülő modellektől. Ehhez méltón a Qudo karkötők is igazi különlegességek. Ha tehát már eleged van abból, hogy mindig sablonos ékszereket hordasz és a stílusoddal ki szeretnél tűnni a tömegből, akkor számodra kitűnő választás lehet. A kollekció azt a filozófiát vallja, hogy az ékszerek nem csak dolgok, hanem az egyedi ízlésvilág kiteljesedése. A Qudo karkötők hordása lehetővé teszi számodra, hogy a hangulatodnak, kedvednek megfelelően variáld a különböző színeket és formákat.

Viselheted őket külön-külön, de mivel rendkívül jól kombinálhatóak, így nyugodt szívvel választhatsz melléjük más darabokat is. Termékkínálatunkban rengeteg féle ékszert megtalálhatsz, melyek kiválóan harmonizálnak a Qudo karkötőkkel. Modern szín- és formaviláguk az időtlen eleganciát sugározzák magukból és a gondosan kiválasztott alapanyagnak köszönhetően igazi prémium termékekként definiálhatjuk őket. Legyen szó rendezvényekről, bálokról vagy más ünnepi alkalmakról, ezek a termékek bárhol, bármikor megállják a helyüket. Sőt, még akár a hétköznapok során is képesek felpezsdíteni az öltözéket. Ezek a modellek ajándéknak is kitűnőek, hiszen melyik nő ne örülne egy ilyen szépségnek? Hidd el, nem fogod megbánni, ha még ma beszerzel egy Qudo ékszert. Ezt akár kényelmesen otthonról is megteheted, de természetesen a személyes vásárlásra is adunk lehetőséget.