A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Nautica

Te is imádod az élénk árnyalatokat? Akkor száz százalékig biztos lehetsz benne, hogy a Nautica karóra kollekciója elnyeri a tetszésedet. De mitől annyira különleges ez? Először is, a szilikonból készült szíj remekül néz ki. A narancssárga, a piros, a kék, a fehér és a citromsárga változata fel fogja kelteni az érdeklődésedet. Az óralap színe az esetek túlnyomó többségében fekete vagy esetleg fehér. Az utóbbi években néhány kék árnyalatban pompázó változat is felbukkant a kollekcióban. A Nautica karóra inkább férfiaknak való, de természetesen a sportosabb hölgyek is viselhetik. A tok átmérője egészen nagy, 42-48 milliméteres, tehát elsősorban az urak csuklóján mutat jól. A legtöbb modellen van dátumkijelzés, ami kissé megkönnyítheti a mindennapi életet.

Hasznosnak bizonyulhat a stopper is, amivel nagyjából a kollekció fele rendelkezik. A Nautica karóra üvege edzett kristályból készült, tehát biztosan nem fog tönkremenni az első nagyobb erőbehatás eredményeként. Bátran viselhető a sportolás során. Díszcsomagolásban fogod megkapni, ha a megrendelése mellett döntesz. 2 év garanciát kapsz rá a gyártótól. Analóg változatban veheted meg, a weboldalunk kínálatában nem szerepelnek digitális típusok. A Nautica karóra elegánsabb formában is beszerezhető, tehát akkor sem kell lemondanod róla, ha inkább az irodában vagy az üzleti tárgyalásokon szeretnéd viselni. A megrendelés leadását követően rövid időn belül meg fogod kapni. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően egészen kényelmes lesz a viselete.