A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Kategóriák

Michael Kors karkötők

Rendezés:

Michael Kors karkötő - MKC1206AN710

Azonnal szállítható
38.900 Ft

Michael Kors karkötő - MKC1242AN791

Azonnal szállítható
38.900 Ft

Michael Kors karkötő - MKC1246AN710

Azonnal szállítható
38.900 Ft

Michael Kors karkötő - MKC1246AN791

Azonnal szállítható
38.900 Ft

Michael Kors karkötő - MKC1404AN040

Azonnal szállítható
49.900 Ft

Michael Kors karkötő - MKC1507AN931

Azonnal szállítható
52.900 Ft

Michael Kors karkötő - MKC1518AN040

Azonnal szállítható
49.900 Ft

Michael Kors karkötő - MKC1534AN931

Azonnal szállítható
38.900 Ft

Michael Kors karkötő - MKC1590AN710

Azonnal szállítható
49.900 Ft

A Michael Kors karkötő olyan ékremek, mely sportos eleganciát és egyszerű letisztultságot nyújt át neked - csuklódra szabott módon. A tervező kalandos történetét, és három évtizede stabilan képviselt divatirányzatát alapul véve ebben nincsen semmi meglepő. Mennyire ismered Michael Kors élettörténetét? Ez csak annyiban releváns kérdés, hogy az a stílus, ami ma eggyé vált Kors nevével évtizedek alatt, komoly megalapozottsággal fejlődött ki. A modellként dolgozó fiatal gyermek beleunt a reklámok világába és úgy döntött megvalósítja az álmát. Kitalálod mi volt az? Természetesen a divattervezés. Extrém mégis nagyon is szimpatikus elképzelései azonnal a csúcsra repítették. Ma már a hírességek sorban állnak azért, hogy a Kors megtestesítette trend képviselői lehessenek. Az adományozásban élen járó tervező több albrandet is létrehozott, így aztán a megfizethetőbb termékek piacra dobásával ténylegesen bekebelezte a világot. A ruhák után sorban jelentek meg a különböző kiegészítők: órák, ékszerek, melyek ugyanazt a laza tudatosságot jelenítik meg, mint a ruhaköltemények.

Ha olyan ékremekre vágysz, mely a hétköznapok sodrásában ugyanolyan sikerrel és természetességgel hordható, mint az alkalmak fényárban úszó extra pillanataiban, akkor jó helyen jársz. Kors valami olyasmit próbál üzenni, hogyha rátalálsz a stílusodra ékeiben, akkor azt bátran és szabadon képviselheted életed bármely területén. Miért ne viselhetnéd ugyanazt a karkötőt a munkahelyeden és este, egy színpompás ünnepi vacsorán? Ha az éked rendelkezik azzal a kisugárzással, mely magával ragadja a tekinteteket, akkor ténylegesen helyzettől és helyszíntől függően megállja a helyét. Ehhez csak egyetlen dologra van szükséged: a döntésedet szíved hangjára hallgatva kell meghoznod. Ha ugyanis olyan ékkel gazdagítod életedet, mely szinte téged testesít meg, akkor egy örök jolly jokerrel ajándékozhatod meg magadat. A Michael Kors karkötő a csuklódra szabott egyediség! Az egyéniséged akkor teljesedhet ki, ha az egyediséget szem - és persze csukló - előtt tartva extra, mégis letisztultan nagyszerű ékremeket preferálsz. Így ugyanis egyetlen jó elhatározással olyan kiegészítővel válhatsz többé, mely pozitívan befolyásolhatja a kisugárzásodat.