A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Jacques Lemans

Rendezés:
Azonnal szállítható
30.900 Ft
Azonnal szállítható
36.800 Ft
Azonnal szállítható
49.900 Ft
Azonnal szállítható
38.900 Ft
Azonnal szállítható
123.900 Ft
Azonnal szállítható
92.900 Ft
Azonnal szállítható
104.900 Ft

A Jacques Lemans óra kollekció gyakorlatilag átkarolja a világot. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy a márka képviselte stílusjegyek olyan sokszínűséget mutatnak, melyek ha szivárványt alkothatnának akkor átívelhetnék az egész Földet. Ha különleges karórára vágysz, mely megbízható kvarc szerkezettel, edzett kristályüveggel és divatos megjelenéssel büszkélkedik, akkor nem érdemes tovább kutatnod. A Jacques Lemans másik óriási pozitívuma, azon kívül, hogy bárki rátalálhat saját ízlésére, karakterére a márka szárnyai alatt felnövő ketyegők között, a kedvező árak, melyekkel stabilan számolhatsz. A vállalat nem véletlenül próbál olyan órákat csuklókra álmodni, melyek áldozatok nélkül beszerezhetőek. A piac alapvetően túltelített, de az extra gyártók extra árképzéssel dolgoznak. A gazdaságos megoldásokra pedig óriási az igény, hiszen a stílusosság és a trend örökké vágyott jellemvonások maradnak. A megbízhatóság az egyetlen olyan jellemző, ami nem szenvedhet csorbát, tehát az ár nem attól válik kedvezőbbé, hogy a minőség megkérdőjelezhető. Sőt. A kollekciók változatossága akár zavarba is hozhat, hiszen bármilyen alkalomra és célra találhatsz tökéletes alternatívát.

Ha a szürke hétköznapokat szeretnéd színesebbé, élettel telibbé tenni egy csuklódra szabott órával, akkor a Jacques Lemans jó ötlet, de az alkalmi pillanatokat is fényesebbé varázsolhatod egy igazán személyes döntéssel. A Jacques Lemans óra érted ketyeg! Az órád milyensége nagymértékben meghatározhatja és befolyásolhatja a megjelenésedet és ezzel együtt kisugárzásodat. Vagyis az nem is lehet kérdéses, hogy olyan kiegészítő mellett érdemes letenned a voksodat, mely teljes egészében, kényszer szülte döntések és kényelmetlen kompromisszumok nélkül kizárólagosan téged képvisel. Ez prioritást élvez, hiszen csak úgy lehetsz hosszú távon elégedett, ha a választásoddal összhangban vagy. S hogy a hosszú táv még miért is lényeges? Mert a gyártó két év garanciát vállal az óráira, ami egyértelműen jelzi: a Jacque Lemans minőségi befektetés, mely többszörösen megtérülhet - nem a hónapok, hanem az évek során. Így minden napodat pontosan (szó szerint pontosan) olyan széppé varázsolhatod, amilyenné csak szeretnéd, a csuklódon ékként ragyogó óra legalábbis a segítségedre lesz ebben.