A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Engelsrufer "Angyalhívó" medálok

Rendezés:

Az angyalhívó medál, ahogy az a nevéből is kiderül több mint egy ékszer. Ha a nyakláncodra csatolod könnyedén a felhők felett érezheted magad, ahol mindig süt a nap. De akár földre szállt angyalként tükrözheted vissza éked ellenállhatatlan ragyogását. Az ékszerben teret kapó színek jelentéssel és üzenettel bírnak.A fehér az ártatlanság, a fedhetetlenség jelképe. A halhatatlan erők is testet öltenek benne. Egyszerre képviseli a létező összes árnyalatot, s éppen ezért a lehető legerősebb szín. Jelképezi a nappalt, az örök életet és mindent, ami ellentétes az elmúlással, az éjszakával és a reménytelenséggel. Egyes országokban a fehér a gyász színe, ám ez a maximális tisztelet jele. Ezeken a vidékeken nemcsak gyermekként hisznek az angyalokban. A fehér tisztaság, bűntelenség és szűziesség is egyben.

A fekete az éjszaka megtestesítője, a fehér feletti uralkodó, igazi nagyhatalom: eleganciát sugároz. Jelenléte nélkül értelmét vesztenék a színek. Éjszaka hiányában a nappalt nem értékelné senki. A sötétség elvesztésével minden fényes érték odaveszne. Így, azonban az érzékletes kontraszt vitathatatlanul erősíti a jó iránt érzett hálát.A barna a termékenység és a föld szimbóluma, de simogató árnyalataival egységérzetet kelt az őt szemlélőben.A zöld a remény, az egészség, a fittség és a frissesség jelképe. A fű, a lombkorona, a levelek a zöld különböző árnyalataiban pompáznak, tehát ami élettel teli az sokszor zöld ecsetvonásokkal büszkélkedik. Az angyalhívó medál téged is szólít! Még milliónyi variációt lehetne felsorolni a jelentéssel és jelentőséggel bíró színek közül, de a választásodnál egyetlen mérvadó szempont létezik: az ízlésed milyensége.