A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Engelsrufer

Rendezés:
Azonnal szállítható
25.900 Ft
Azonnal szállítható
29.900 Ft
Azonnal szállítható
29.900 Ft
Azonnal szállítható
19.900 Ft
Azonnal szállítható
15.900 Ft
Azonnal szállítható
32.900 Ft

Az ékszereknek számos kultúrában földöntúli erőt tulajdonítanak és hisznek benne, hogy a viselésükkel elkerülhetik az ártó szándékú lelkeket és a negatív hatású eseményeket. Nem kell messzire menni, hiszen sok európai ember is elismeri az angyalok létezését és nagy tiszteletet tanúsít irántuk. Ez a magyarázata annak, hogy egyre keresettebbek az angyalhívó ékszerek, amik mostanra már a spirituális gondolkodás jelképévé váltak. A hagyományos változat szerint az apró szemes láncra fűzött medál egy gömböt formáz, amiben egy fekete színű gyöngy helyezkedik el. A sötét árnyalat nem véletlen, a hiedelem ugyanis úgy tartja, hogy az ékszer csak így képes uralni a fényt.

A kínálat kiszélesedésének köszönhetően ma már rengetegféle angyalhívó ékszert találhatsz, amik rendkívül változatos szín- és formavilággal rendelkeznek. Az eredeti gömbös megoldások mellett vannak olyan medálok is, amik angyalszárnyat, Fatima kezét vagy egy nonfiguratív motívumot jelenítenek meg. Bizonyos népek meg vannak győződve róla, hogy az angyalhívó ékszereknek gyermekáldást, illetve gyermekvárást elősegítő hatásuk is van. Az ő értelmezésükben a fémcsipkével átszőtt gömb a tökéletes harmóniát testesíti meg és a benne található gyöngy mozgása jótékony hatással van a pocaklakókra. Ebben van is igazság, ugyanis a fiatal anyukák előszeretettel számolnak be arról, hogy az apró csengettyű nyugtatóan hat a csemetéjükre. Az angyalhívó ékszerek különlegességét csak fokozza a tény, hogy mindegyik egyedi hangot ad ki, szinte nem is lehet két egyformát találni.