A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy webáruházunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az Ön számára.
Termékek Menü
Ügyfélszolgálat
+36 70 427 7212
08:00 - 22:00

Karikagyűrűk

Rendezés:

Az esküvői karikagyűrű kiválasztása nem egyszerű feladat. Persze valójában nem különlegesebb kihívás, mint egy sima ékszer felfedezése, de ez, valószínűleg egy életre szól. Legalábbis alapesetben a többség így gondolja, s helyesen így tervez. Márpedig, ha egy olyan gyűrű után kutatsz, mely még harminc év múlva is az összetartozásotokat hirdeti, akkor nem meglepő, hogy jócskán végig akarod gondolni az egyes variációkat. A kapkodás nem jó tanácsadó, igaz sokszor a túlagyalás sem visz előre. Hogy milyen jó tanáccsal tudunk neked szolgálni? Azzal, hogy hallgass a szívedre. Ez egy roppant egyszerű, de nagyon hatásos út. Ha arra mondasz igent, ami megdobogtatja a szívedet - akárcsak kedvesed esetében - akkor nem csalódhatsz. Amiért most rajongsz, azért idővel ugyanilyen odaadással fogsz adózni, hogy miért? Egyrészt mert ami egyszer megtetszett, az nem törlődik ki belőled. Másrészt a gyűrű idővel olyan ékké, olyan szimbólummá válik, amit a múló évek felruháznak különböző jelentőséggel bíró jellemvonásokkal: szerelemmel, hűséggel, összetartozással.

Vagyis egyre fontosabbá és fontosabbá avanzsálhat a számodra. Ami a legfontosabb, hogy a karikagyűrű megvásárlása nem lehet kompromisszum végeredménye. Ha ugyanis már most rábólintasz valami olyasmire, amiért igazán, a szíved mélyén nem vagy oda, akkor azzal csak rosszul járhatsz. Az esküvőd a te napod, az igen pedig a te csodád, pontosan ezért a gyűrű is különleges, s nem olyan ék, ami bezsúfolható az elmegy kategóriába. Ne tedd lejjebb a tökéletesnél a mércét! A szíved úgyis megsúgja, hogy mi az, ami neked és nektek lett kitalálva. Az esküvői karikagyűrű igent mond rád! A gyűrű nagymértékben befolyásolhatja megjelenésedet. Az emberi kéz, bár kevesen tudják, de talán a leglényegesebb testrészünk, ugyanis a kutatók kiderítették, tudat alatt szinte elsőként nézzük meg a másik fél kezét. Ha szimpatikusnak, ápoltnak és szépnek találjuk, akkor minden rendben, de ha éppen ellenkezőleg akkor még a kapcsolat kialakulása is meghiúsulhat. Márpedig a kezed egy hozzád illő, szépségedről tanúskodó és életed nagy eseményét hirdető gyűrűvel csak ragyogóan gyönyörű és vonzó lehet.